Rezervari:  021.327.70.20 - 021.327.70.21

Regulament HOLLYWOOD MULTICARD

HOLLYWOOD MULTICARD -- FII VEDETA CINEMATOGRAFULUI!

Ce este Hollywood Multicard?
Hollywood Multicard este modul în care Hollywood Multiplex îi răsplăteşte pe toţi clienţii săi fideli. De acum, cu Hollywood Multicard, pentru toate cumpărăturile pe care le efectuezi în incinta cinematografului, acumulezi puncte ce pot fi ulterior transformate în produse.

De ce să alegi Hollywood Multicard?
Intră în rândul posesorilor de Hollywood Multicard şi te vei putea bucura de avantajele sale încă de la primele utilizări! Odată ce ai intrat în program, noi îţi transformăm toate cumpărăturile în puncte pe care, mai apoi, tu le vei putea valorifica în interiorul cinematografului, aşa cum crezi de cuviinţă. Pentru fiecare 10 lei plătiți, vei primi câte 1 (un) punct. Acumularea punctelor se va face fracționat, ex 1 leu se transformă în 0.1 puncte Şi încă ceva: acumularea punctelor începe de la prima cumpărare!

Cum pot obţine cardul?
Cardul de Fidelitate Hollywood Multicard poate fi obținut astfel:

  • în format fizic prin completatea formularului disponibil la casele de bilete ale cinematografului prezentând totodată casierului și actul de identitate pentru a confirma corectitudinea datelor înscrise în formular;

sau

Cum poti folosi cardul?
Singura condiţie pentru acumularea de puncte este să predai cardul de fiecare dată înaintea efectuării unei cumpărături, atât la casele de bilete cat şi la bar. În acest fel, toate cumpărăturile tale vor fi înregistrate, putând să acumulezi numărul corespunzător de puncte. Cardul poate fi utilizat doar de către titularul acestuia.

REŢINE! FIECARE TRANZACŢIE=PUNCTE

 

REGULAMENT HOLLYWOOD MULTICARD

Condiţii generale

1. Programul de colectare a punctelor Hollywood Multicard se desfăşoară în cinematograful Hollywood Multiplex Bucuresti Mall până la data de 31 decembrie 2024.

2. Condiţiile intrării în program 
Poate fi deţinatoare a Hollywood Multicard orice persoană fizică rezidenţă în România si care a împlinit vârsta de 16 ani. Nu sunt admisi lucrătorii Hollywood Multiplex Operations SRL. O persoană poate deţine un singur card de fidelitate Hollywood Multicard. Pentru obținerea cardului Hollywood Multicard, este necesară completarea fişei de solicitare a acestuia. In baza fișei corect completate, vei primi cardul tău Hollywood Multicard pe care va trebui să îl semnezi la primire. Fără semnatură, cardul nu este valabil. Cardul de fidelitate este valabil pe toată perioada derulării programului de colectare puncte. Punctele acumulate pe cardul de fidelitate au valabilitate 1 (un) an din momentul obținerii.

3. Hollywood Multicard poate fi utilizat numai de către titularul sau, nefiind transmisibil.

4. Hollywood Multicard nu este un mijloc de plată iar punctele acumulate nu pot fi preschimbate în bani.

5. Datele cu caracter personal prelucrate de către Hollywood Multiplex Operations SRL pentru obținerea și prin utilizarea cardului se referă la date obligatorii, în lipsa furnizării cărora cardul nu poate fi emis. Aceste date sunt: nume, prenume, data nașterii, inițiala tatălui, sex, adresa (strada, nr, bloc, scara, et, ap, localitate, sector/judet, cod strada), e-mail, telefon. Temeiul juridic al prelucrării îl reprezintă necesitatea executării unui contract. Datele pot fi folosite numai de către Hollywood Multiplex Operations SRL precum și în cazul unui transfer al întreprinderii. Hollywood Multiplex Operations SRL se obligă să respecte prevederile Regulamentului UE nr. 2016/679 privind protecția persoanelor fizice, în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și legislației secundare aplicabile. Datele personale prelucrate vor fi stocate pe toată durata valabilității cardului, însă fără a depăși 3 ani de la expirarea programului de fidelitate. Datele cu caracter personal furnizate nu se transferă de către Hollywood Multiplex în afara României. Titularul de card poate solicita, în condiţiile legii, printr-o cerere întocmită în formă scrisă, datată și semnată, pe adresa Hollywood Multiplex Operations SRL, Calea Vitan 55-59, Sector 3, Bucureşti, exercitarea dreptului de informare, dreptului de acces la datele sale cu caracter personal, dreptului de a solicita rectificarea datelor, dreptului de a solicita ștergerea datelor, dreptului la restricționarea prelucrării, dreptului la portabilitatea datelor, şi a dreptului de opoziţie. În lipsa furnizării datelor, conform prezentului Regulament, Hollywood Multiplex Operations SRL nu va putea să îndeplinească obligațiile contractuale.

6. Sesizările legate de soldul punctajului cardului se pot trimite pe adresa de e-mail office@hmplx.ro, urmând sa fie soluționate și comunicate în termen de maximum 30 de zile calendaristice.

7. În scopul controlului identităţii persoanei care prezintă Hollywood Multicard şi care figurează pe card, casierii cinematografului Hollywood Multiplex pot solicita posesorului de card prezentarea unui document care atestă identitatea acestuia (buletin/carte de identitate, permis de conducere sau paşaport), respectiv reproducerea semnăturii.

 

Folosirea Hollywood Multicard

1. Acumularea de puncte începe odată cu cumpărarea de bilete de cinema, respectiv de produse din bar cu ajutorul cardului. Pentru fiecare 10 lei plătiți pentru un produs la caseria sau la barul cinematografului, cumpărătorul primeşte 1 (un) punct pe cardul prezentat anterior comandării produsului.

2. Punctele astfel adunate pot fi preschimbate pe bilete/produsele ce pot fi cumpărate din incinta cinematografului (bilete de cinema, produse din bar). Punctele nu pot fi preschimbate pe bilete/produse comercializate la pret redus (aflate in diverse promotii ori biletele cu tarife speciale destinate categoriilor "copil", "elev", "student" și "pensionar"). Valoarea biletului/produsului dorit trebuie achitată integral în puncte, plata parțială nefiind posibilă.

3. Punctele acumulate au valabilitate 1 (un) an de la data obținerii. 

4. Produsele ce pot fi achizitionate în schimbul punctelor pot fi alese liber. Punctele nu pot fi preschimbate în bani și totodată nu sunt permise achiziții care să folosească un sistem de plată mixt format din puncte și bani. Achiziționarea produselor în baza punctelor acumulate se face după următorul algoritm : ex 13 puncte sunt necesare pentru a achiziționa o pungă de popcorn având prețul de 13 lei.

5. Acumularea punctelor începe la cumpărarea cu ajutorul cardului a primelor bilete de cinema, respectiv a primelor produse din bar.

6. Înaintea comandării biletelor de cinema sau a produselor din bar, posesorii de card Hollywood Multicard pot prezenta cardul fizic sau pot furniza numărul de telefon, adresa de e-mail sau seria cardului pentru a putea primi puncte.

7. Pentru un spectacol, cu ajutorul Hollywood Multicard pot fi obţinute puncte pentru cel mult patru bilete cumpărate sau achiziția unui FunPack.

8. Punctele pot fi obţinute numai pentru biletele de cinema cumpărate cu ajutorul cardului. Pentru biletele gratuite sau pentru invitații nu se pot acorda puncte, deoarece punctele se acordă doar pentru sume de bani cheltuite.

Cazuri speciale

1. Emitentul îşi rezervă dreptul de a refuza primirea cardului devenit ilizibil. Cardul deteriorat poate fi predat la casele de bilete Hollywood Multiplex, zilnic între orele 10:00-22:00. Preschimbarea cardului deteriorat se realizează gratuit în primul caz, după care, fiecare preschimbare se efectuează contra taxei de preschimbare de 10 lei. Emitentul va transfera pe noul card punctajul acumulat până la momentul preschimbării cardului.

2. În cazul pierderii sau furtului, cardul poate fi anulat prin comunicarea numelui, adresei şi datei naşterii proprietarului de card şi poate fi solicitat un card nou în cadrul cinematografului Hollywood Multiplex. In acest caz, se va plăti o taxă suplimentară de 10 lei. Emitentul va trece pe noul card punctajul care figurează pe cardul vechi.

3. Cardurile găsite trebuie trimise la sediul Hollywood Multiplex Operations SRL, Calea Vitan 55-59, Sector 3, Bucureşti. În cazul sosirii unui card, acesta va fi păstrat la sediul Emitentului, urmând ca Emitentul să informeze clientul prin SMS sau email cu privire la posibilitatea de a reintra în posesia cardului.

4. Emitentul nu-şi asumă nicio responsabilitate pentru eventualele daune cauzate de pierderea sau deteriorarea cardului, chiar şi după înştiinţare.

5. Emitentul poate anula cardul dacă se dovedeşte că punctele au ajuns neregulamentar pe card. La apariţia unor suspiciuni, lucrătorii Hollywood Multiplex pot verifica corectitudinea datelor, cerând prezentarea cardului şi verificând identitatea participantului. În urma verificărilor, emitentul îşi rezervă dreptul de a anula cardul folosit neregulamentar sau a-l bloca, până la finalizarea investigațiilor.

6. Emitentul îşi rezervă dreptul de a supraveghea modul de funcţionare şi de a-l modifica, înştiințându-i însă pe participanţii la program printr-o notă adusă prezentului Regulament afișat online pe www.hmultiplex.ro.