Rezervari:  021.327.70.20 - 021.327.70.21

Preturi Bilete

* Ochelarii 3D atat pentru copil cat si pentru adult au tariful de 3 LEI/BUC si pot fi achizitionati de la casele de bilete.

* Din motive obiective, ne rezervam dreptul a efectua modificari in programul filmelor.

* In cazul in care o sala nu are spectatori (min. un bilet vandut) , ne rezervam dreptul de a bloca acel spectacol cu 5 minute inainte. *Hollywood Multiplex îşi rezervă dreptul de a refuza returul biletelor dacă acest lucru este solicitat cu mai puţin de 2 ore înainte de începerea filmului pentru care au fost achiziţionate. Rezervările se anulează automat cu 45 de minute înainte de începerea filmului. Pentru ridicarea biletelor rezervate, vă rugăm să aveţi în vedere posibilitatea aglomeraţiei de la casele de bilete. *Durata unui spectacol este alcătuită din durata propriu-zisă a filmului, la care se adaugă până la maxim 20 de minute de trailere de filme şi/sau reclame. *Accesul în sălile de spectacol va fi permis cu maximum 15 minute înainte de începerea spectacolului, în baza biletelor de intrare. *Vă rugăm să nu intraţi în sală de cinema însoţit de copii cu vârstă mai mică de 2 ani. *Vă rugăm să nu lăsaţi copiii cu vârsta mai mică de 14 ani nesupravegheaţi în incinta cinematografului. Hollywood Multiplex îşi rezervă dreptul de a interzice accesul în cinematograf copiilor sub 14 ani dacă aceştia nu sunt însoţiţi de un adult.

* Va rugam sa respectati clasificarea filmelor, conform specificatiilor CNC: A.G. = Audienta Generala, A.P. - 12 = Acordul parintilor pentru copii sub 12 ani; N - 15 = Nerecomandat sub 15 ani; IM - 18 = Interzis minorilor. *În cazul reducerilor pentru elevi / studenţi, această calitate trebuie dovedită prin prezentarea unei legitimatii sau carnet, vizate pe anul şcolar / universitar în curs. În caz contrar, reducerea nu se va acorda. *Biletele pot fi achizitionate de la casele de bilete Hollywood Multiplex, cash sau prin card bancar. Înainte de a părăsi punctul de vânzare, vă rugăm asiguraţi-vă că datele imprimate pe bileţele primite corespund cerinţelor dumneavostră. Nu se acceptă plângeri ulterioare. *Vă rugăm verificaţi restul primit, înainte de a părăsi casă de bilete/barul. *Preţul biletelor se referă la data şi ora spectacolului, nu la data şi ora la care cumpăraţi biletul. *Respectarea în sală a locului imprimat pe bilet este obligatorie, precum şi păstrarea biletului până la ieşirea din cinematograf. *Pentru confortul dumneavoastră, Hollywood Multiplex îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clientela. * Clienţii au obligaţia de a se supune în incinta cinematografului indicaţiilor personalului cinematografului şi/sau a subcontractantilor acestuia în situaţii de urgenţă (ex.: atentat, incendiu, cutremur, etc). * Clienţii au obligaţia de a se supune în incinta cinematografului indicaţiilor personalului cinematografului şi/sau a subcontractantilor acestuia cu privire la utilizarea căilor de evacuare/acces. *Pentru înregistrarea sugestiilor şi reclamaţiilor, vă rugăm să prezentaţi biletele de spectacol.

MENTIUNI SPECIALE HOLLYWOOD MULTIPLEX BUCURESTI MALL

Persoanele care prezintă certificate de încadrare în grad de handicap grav şi grav accentuat beneficiază de două bilete gratuite pentru fiecare film care rulează în cinematograf în intervalul 10:00 – 16:59, de luni până joi cu excepţia avanpremierelor (pentru el şi pentru însoţitor); un film poate fi văzut o singură dată în aceste condiţii, de către o persoană din această categorie, in limita locurilor disponibile.