Alege cinematograful din orasul tau

Alege o zi in CINEMA

Saptamana 27.11 - 03.12
L Ma Mi J V S D

Masuri Covid-19

10.09.2020


Dragi spectatori,

 

Dorim sa va anuntam faptul ca cinematograful nostru a implementat toate masurile de preventie impotriva raspandirii virusului Covid-19 conform legislatie in vigoare si, pentru o protectie sporita, va  aducem la cunostinta o serie de norme pe care le-am implementat si pentru care va solicitam sprijinul pentru respectarea acestora:

 

Accesul in cinematograf se face cu respectarea de catre participanti a distantarii de minimum 2 m.

 

Accesul publicului va fi permis doar in conditiile purtarii de masca medicala/non medicala pe toata durata vizitei in cinematograf. Pentru a oferi o protectie eficace, masca trebuie purtata corect, acoperind integral gura si nasul.

Publicul este invitat sa utilizeze produsele dezinfectante puse la dispozitie gratuit atat la intrare cat si in incinta cinematografului

Distributia locurilor in sala se va face prin alocarea a cate un scaun liber intre spectatori. Prin exceptie de la aceasta regula, minorii cu varsta pana la 12 ani pot sta pe scaunul de langa adultul insotitor, iar un insotitor adult poate sta langa maximum 2 minori, fara a avea spatii libere intre ei.

 

Avand in vedere aceste reguli privind respectarea masurilor de sanatate publica in vigoare, va informam ca pe aceasta perioada distributia locurilor se va putea efectua exclusiv la casele de bilete, fizic sau telefonic (021.3277020/21/22), accesarea prin modulul de rezervarionline fiind sistata.

Vizionarea spectacolului este permisa numai cu pastrarea locului individual in sala. Va rugam sa nu va parasiti locul indicat prin biletul achizitionat.

Accesul in locatie si parasirea acesteia sa va efectua cu respectarea marcajelor si indicatiilor personalului autorizat

Intrarea spectatorilor in sali va fi permisa cu maxim 15 minute inainte de inceperea fiecarui spectacol. 

 

Triaj observational la intrarea in cinematograf: nu se va permite accesul persoanelor care prezinta simptome de infectie respiratorie (tuse, stranut, rinoree, stare generala alterata) si temperatura mai mare de 37.5 C. In cazul cinematografelor din incinta centrelor comerciale, daca temperatura a fost deja masurata la intrare, aceasta ramane valabila pe toata perioada petrecuta in respectiva cladire.

 

Va multumim!

Comenteaza
Nota 5,00 din 2 voturi

Trimite vot: 1 2 3 4 5 Iti multumim pentru vot!

 

Comentarii

*Toate campurile sunt obligatorii

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Introduceti codul din imagine

Cod captcha invalid!

  • 07:56 Veronica Duryea

    Nu am crezut niciodată cu adevărat în niciunul dintre aceste lucruri, dar când îmi pierdeam logodnicul, aveam nevoie de ajutor și de undeva să mă întorc prost. Am găsit (drodion60@yandex.com) și am comandat o VRAIE DE IUBIRE. două zile mai târziu, mi-a sunat telefonul. iar logodnicul meu a sunat din nou și a vrut să revină la mine! Nu numai că reveniți, vrăjitorul și-a deschis ochiul pentru a ști cât de mult îl iubeam și am nevoie de el. Vrăjeala nu se spală pe creier, dar i-au deschis ochii pentru a ști cât de mult trebuie să împărtășim împreună. Recomand oricui se află în vechea mea situație să o încerce. Vă va aduce surprize minunate, precum și iubitul înapoi la voi. Așa cum trebuia să fie lucrurile. "Puteți contacta dispozitivul de lansare a vrajilor pe EMAIL: (drodion60@yandex.com) sau îl puteți WhatsApp și la +2349060503921.
    Raporteaza comentariu inadecvat

Recomandari
22.09.2020

Regizor Niki Caro aduce în lumina ecranelor povestea epică a războinicului legendar în...

In rolurile principale: Yifei Liu, Donnie Yen, Jason Scott Lee, Yoson An, Gong Li, Jet Li, Rosalind Chao, Tzi Ma, Yoson An, Jimmy Wong, Ron Yuan, Pei-Pei Cheng

17.09.2020

Peter e încântat de faptul că urmează să locuiască nu numai cu părinţii săi, ci şi cu...

In rolurile principale:

23.09.2020

Viaţa lui Owen se învârte plictisitor în jurul activităţii sale de testare a...

In rolurile principale:

-->