Alege cinematograful din orasul tau

Alege o zi in CINEMA

Saptamana 14.12 - 20.12
L Ma Mi J V S D
Black Panther - un James Bond marca MCU
Black Panther - un James Bond marca MCU

 

 

Totul a început în 2008 când s-a lansat primul film al acestei serii longevive. Filmele care fac parte din această serie sunt: Iron Man (2008), The Incredible Hulk (2008), Iron Man 2 (2010), Thor (2011), Captain America: First Avenger(2011), The Avengers (2012),  Iron Man 3 (2013), Thor: The Dark World (2013), Captain America: The Winter Soldier (2014), Guardians of the Galaxy (2014), Avengers: Age of Ultron (2015), Ant-Man (2015), Captain America: Civil War (2016), Doctor Strange (2016), Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017), Spider-Man: Homecoming (2017), Thor: Ragnarok (2017).

Tot în acest an urmează să se mai lanseze Avengers: Infinity War (27 aprilie 2018) şi Ant-Man and the Wasp (6 iulie 2018). 

Regizat şi scris de Ryan CooglerBlack Panther este cel mai serios film marca MARVEL. Doamne ajută... Au terminat cu comedia!

Wakanda este o naţiune din Africa. Întreaga lume o ştie ca una dintre cele mai sărace ţări. Numai că aparenţele înşeală. Wakanda a avut norocul să fie lovită de un meteorit, în urmă cu mulţi ani. Iar acest lucru a adus wakandienilor un mineral numit vibraniu şi flori de culoare violet, care oferă puteri speciale.

Cu aceste două resurse, Wakanda a devenit cea mai avansată ţară din punct de vedere tehnologic din lume. Dar wakandienii vor să păstreze totul doar pentru ei. 

Cu T'Challa (Chadwick Boseman) am făcut cunoştinţă în 2016 în Captain America: Civil War, unde eroul nostru nu a putut preveni moartea tatălui său, T'Chaka, regele misterioasei Wakanda. T'Challa devine rege peste Wakanda, un stat african care a reuşit să îşi ascundă dezvoltarea de restul omenirii şi exact aici este miezul intrigii.

T'Challa va trebui să decidă dacă va continua pe aceeaşi linie, la fel ca tatăl şi toţi regii de dinainte sau va deschide graniţele Wakandei, aşa cum doreau fosta lui iubită, Nakia (Lupita Nyong’o) şi sora lui, Shuri (Letitia Wright). 

Surpiza care ne-a pregătit-o Ryan Coogler este că a pus accentul pe istoria acestei ţări despre care nu ştiam mai nimic şi ne prezintă o pată din trecutul regelui decedat. Acum T'Challa va avea parte de prima provocare a domniei lui. Totul va părea foarte uşor când dispune de gageturile invetate de sora sa Shuri („un adevărat Q”).

Chadwick Boseman e perfect în rolul lui T'Challa. El îi dă regelui un aer calculat chiar şi în situaţiile care tind să scape de sub control. Indiferent că o face din postura de rege sau de Black Panther, T'Challa este în măsură să răspundă oricărei ameninţări.

Singura problemă este dacă poate fi un om bun şi un rege bun în acelaşi timp. Dar cu siguranţă veţi afla acest lucru vizionând acest film la cinema.

Black Panther nu poate apăra singur Wakanda, şi aici intră în scenă „trupa de elită” a naţiunii, alcătuit exclusiv din luptătoare dure şi extrem de bine antrenate, conduse de Okoye (Danai Gurira - pe care o ştim din serialul The Walking Dead unde este Michonne).

Pentru a intra în pielea acestor „amazoane” africane, actriţele au trebuit să se supună unui antrenament zilnic extenuant, antrenându-se câte 8 ore pe zi cu o armă în formă de suliţă... şi să se radă în cap!

Actorii Andy Serkis şi Martin Freeman au avut parte de o revelaţie platourile de filmare ale filmului Black Panther. Cei doi actori au fost aproape singurii „albi” dintr-o mare de actori de culoare, iar acest lucru i-a făcut să înţeleagă cum este pentru această minoritate să lucreze în producţiile hollywoodiene, unde majoritatea actorilor sunt caucazieni. Cei doi actori britanici au dat viaţă lui Ulysses Klaue, respectiv agentului CIA Everett Ross.

 

Michael B Jordan care a făcut echipă cu Ryan Coogler în Creed (2015), acum interpretează un rol negativ. El este Erik Killmonger, ajutorul lui Ulysses Klaue. Este chiar mai mult dar nu vreau să vă stric surpiza de a afla cine este.

Programul complet aici.

Rezervari aici.

 

Sursa: www.cinefan.ro

Comenteaza
Nota 4,00 din 2 voturi

Trimite vot: 1 2 3 4 5 Iti multumim pentru vot!

 

Comentarii

*Toate campurile sunt obligatorii

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Introduceti codul din imagine

Cod captcha invalid!

  • 00:05 Cris

    Caut partener inteligent, serios, constiincios, perseverent pentru afacere. Investitie mica, castiguri sigure astronomice. Colaborare usoara, fara obligatii, part-time, circa 1 ora pe zi. Cerinte – acces la Internet si Email. Detalii la crvisbus@aol.com
    Raporteaza comentariu inadecvat

Recomandari
03.11.2018

"Aquaman" îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman. Momoa îl descrie...

In rolurile principale: Jason Momoa, Amber Heard

04.11.2018

Maya, o femeie ambiţioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit,...

In rolurile principale: Jennifer Lopez, Milo Ventimiglia, Vanessa Hudgens, Leah Remini

22.11.2018

"Marea bulgăreală 2 - Supercursa săniuţelor" este continuarea succesului din 2015. Este o...

In rolurile principale:

-->