Alege cinematograful din orasul tau

Alege o zi in CINEMA

Saptamana 03.04 - 09.04
L Ma Mi J V S D

Noaptea rechinilor - 3D

(Shark Night - 3D)
Noaptea rechinilor - 3D
Cu: Alyssa Diaz, Dustin Milligan, Sara Paxton, Chris Carmack, Joel David Moore, Chris Zylka, Katharine McPhee Regia: David R. Ellis Scenariu: Will Hayes, Jesse Studenberg Gen: Horror, Mister, Thriller Rating: I.M.-18 Producator: Incentive Filmed Entertainment Durata: 91 min
Nota 5,00 din 15 voturi

Trimite vot: 1 2 3 4 5 Iti multumim pentru vot!

Recomanda

 

Comentarii

*Toate campurile sunt obligatorii

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Introduceti codul din imagine

Cod captcha invalid!

 • 19:06 lary

  Il stiu de mult este super mega tare
  Raporteaza comentariu inadecvat

 • 19:00 zecorvita

  """filmul""""
  Raporteaza comentariu inadecvat

 • 19:00 zecorvita

  e urat folmul!!!:-(m-am speriat foarte tare dar saracul malik!!!
  Raporteaza comentariu inadecvat

 • 00:39 Nobuo

  Salut Alex, Iata observatiile mele, pertnu fiecare fotografie, excluzand-o pe cea de titlu .Poza Doi soldati germani in fata Garii de Nord Blocul modernist de pe fundal este intr-o paragina groaznica astazi.Poza Gara de Nord din alt unghi Turnul nu era in renovare, ci in refacere, din cate stiu, pertnu ca Gara n-a avut mereu aspectul modernist de azi.Poza Nemti cu Mercedes in Piata Universitatii Se vede mica si statuia lui Bratianu din rond.Poza Spre Piata Romana este luata la intersectia bd. Take Ionescu (actual Magheru) cu str. Alex. Lahovary (actuala G. Enescu). Imi place MULT aceasta poza pertnu ca vedem vechiul bloc Casata (cazut in '77) si casele de pe locul actualului bloc Gradinita (cel cu McDonald's).Poza Piata Romana cu statuia lui Lascar Catargiu trafic destul de aglomerat atunci. Se auzea acum cativa ani ca vor reamplasa statuia lui Catargiu in locul Lupoaicei, deoarece o reamplasare centrala a statuii pe configuratia actuala a Pietei Romane este considerata dificila .Poza Strada in Bucuresti este strada Academiei, mergand spre bd. Carol I (astazi Regina Elisabeta). Strada Academiei s-a numit si strada Poincare in interbelic. Se vede si blocul Academiei, partea cazuta in '77.Poza Soldati germani pozand langa Arcul de Triumf basoreliefurile Regelui si Reginei erau intr-adevar sculptate in marmura si diferite de cele de azi, insa erau amplasate pe cealalta parte a Arcului. Ce ai tu in poza este partea dinspre Casa Presei cum ar veni, care reprezinta niste personaje pe care eu le denumesc Decebal si Traian .Poza Amintiri din Bucuresti daca nu se bucura el, ma bucur EU Am scris mult, sper sa-ti fie de ajutor si multumesc pt pozele astea!!
  Raporteaza comentariu inadecvat

 • 17:34 loritass

  super filmu da se putea mult mai bn decat cum s-a regizat nu mi-a placut foarte tare dar merita vazut!!!felicitari regizorului!!!
  Raporteaza comentariu inadecvat

 • 13:31 Victoria

  Bunicel filmul desi ma asteptam la mai mult..merita vazut oricum
  Raporteaza comentariu inadecvat

-->