Alege cinematograful din orasul tau

Alege o zi in CINEMA

Saptamana 16.04 - 22.04
L Ma Mi J V L D

Despre Cinema

FILOSOFIA HOLLYWOOD MULTIPLEX

 

Filosofia Hollywood Multiplex este simpla: ne dorim sa fim prima alegere a cinefilului, sa ii oferim o experienta cinematografica unica si completa, care sa-l relaxeze si sa-l incante, determinandu-l astfel sa revina cat mai des la cinematograful nostru.

Hollywood Multiplex este un cadru unic de entertainment, in care consumatorii, cu cele mai variate gusturi, se vor simti bineveniti.


CINE SUNTEM?

 

10 sali moderne in care se imbina calitatea si confortul la cele mai inalte standarde,

 

* sisteme avansate de sonorizare,

 

* imagine perfecta,

 

* servicii de cea mai buna calitate.

 

Toate acestea fac usor de inteles motivul pentru care Hollywood Multiplex este unul dintre cei mai importanti pioni ai pietei cinematografice din Romania.

 

La Hollywood Multiplex Bucuresti Mall va veti putea bucura de fiecare spectacol cinematografic in conditii ce reflecta respectul si disponibilitatea noastra fata de spectatorii nostri. Astfel Hollywood Multiplex ofera cinefililor care ii calca pragul:

 

* cele mai confortabile 2125 de scaune, dispuse in cele 10 sali de cinema,

 

* cel mai avansat sistem de sonorizare,

 

* cea mai buna imagine,

 

* cele mai performante tehnologii digitale (4K) si 3D RealD, la nivel mondial,

 

* cele mai asteptate blockbustere sosite direct de la Hollywood,

 

* cea mai prompta si mai amabila servire, intr-un cadru scenografic modern,

 

* calitate si confort la cele mai inalte standarde.

 

Aceste realizari sunt rezultatul preocuparii permanente de a oferi spectacole de film la cele mai inalte standarde internationale, in conditii de confort total, si de a satisface cele mai exigente preferinte pentru a transforma spectacolul de cinema intr-o experienta memorabilia pentru fiecare spectator in parte.

 

 Istoria primului cinematograf de tip de multiplex din Romania, Hollywood Multiplex, incepe in anul 2000 odata cu infiintarea acestuia, moment din care toate fortele au fost indreptate catre satisfacerea clientilor sai.

Stau marturie in acest sens serviciile de care iubitorii de film din Romania s-au bucurat pentru prima data la Hollywood Multiplex:

* primul site al unul cinematograf (ce ofera posibilitatea rezervarii on-line),
* primul cinematograf la care a fost posibila rezervarea biletelor prin SMS,
* primele petreceri aniversare pentru copii organizate intr-un cinematograf.


In anul 2004, Hollywood Multiplex a lansat primul program de fidelizare implementat de un cinematograf din Romania, un program care a strans pana in acest moment peste 110.000 de clienti care au ales sa beneficieze de avantajele cardului de fidelitate Hollywood Multicard.

Incepand cu data de 1 mai 2009, Hollywood Multiplex Bucuresti este posesorul celor mai performante tehnologii digitale (Sony 4K) si 3D (RealD) din lume, tehnologii pe care cinematograful le-a implementat in premiera mondiala absoluta.

Pe 28 iulie 2010, Central European Media Enterprises Ltd. a preluat divizia de entertainment a Media Pro. MediaPro Entertainment este unul dintre principalii producatori si distribuitori de film si televiziune din Europa Centrala si de Est, care detine printre altele si Studiourile MediaPro, unul dintre cele mai importante nuclee de productie cinematografica din aceasta zona. Alaturi de Hollywood Multiplex Operations  , MediaPro Entertainment include, de asemenea: MediaPro Pictures, MediaPro Distribution, Pro Video, MediaPro Music & Entertainment, pachetul majoritar din Domino - companie de productie de spoturi - si MediaPro Pictures sro - operatiunile de film din Cehia.

Hollywood Multiplex Bucuresti Mall inseamna mai mult decat un cinematograf! Este locatia ideala pentru toti cei care doresc sa iasa din cotidianul vietii, sa se distreze si sa-si petreaca timpul liber in compania prietenilor sau impreuna cu intreaga familie, urmarind cele mai bune filme.

 

INFORMATII TEHNICE

 

 

1. Sistemul de sunet - Hollywood Multiplex utilizeaza trei formate audio: Dolby Digital, Dolby SR (spectral recording) si DTS (Digital Theatre System).


Dolby Digital 5.1: Acest standard ofera un canal de bass si cinci canale principale: subwoofer-ul se situeaza in centru, doua boxe in fata in lateral si doua lateral in spate.


Dolby Digital EX (Extended): - acest standard reprezinta dezvoltarea ulterioara a lui Dolby Digital si are un canal principal suplimentar fata de standardul Dolby Digital 5.1 printr-o boxa pozitionata in centru spate. Totusi nu este vorba de implementare reala 6.1, deoarece al saselea canal este generat din semnalele de sunet ale celor doua boxe din spate.


DTS (Digital Theatre Systems): - Formatul audio DTS este similar cu Dolby Digital, dar foloseste o comprimare mai mica. Pentru a avea acces la calitatea sunetului DTS, sunt necesare un DTS player si un decodor DTS. In standardul DTS comprimarea datelor este mai redusa (cu 75 la suta) decat la Dolby Digital. Ambele formate audio au 6 canale de iesire a sunetului stereo.

 


Comentarii:

Exista voci care sustin ca tocmai datorita nivelului mai scazut de comprimare, DTS suna mai bine decat Dolby Digital. Altii nu sunt de acord cu acest lucru, spunand ca nu exista o diferenta perceptibila.

Au aparut si unele neintelegeri in comunitatea audio in ceea ce priveste diferenta de sunet intre cele doua formate Dolby Digital si DTS. Consensul general este ca DTS este un format specializat nu absolut necesar pentru un sunet de inalta calitate.

 2. Imaginea - Hollywood Multiplex utilizeaza, de asemenea, trei formate de redare a imaginii: pelicula, digital Sony CineAlta 4K si 3D RealD.

 

Pelicula  - toate salile au capabilitati de redare a filmului de pe pelicula 35mm.

 


Proiectie digitala 4K- sunt folosite doua tipuri de proiectoare digitale: SONY SRX-R320 si SONY SRX-R220.

 


***4K reprezinta rezolutie  4096 x 2160 pixeli si este de patru ori mai rafinata decat rezolutia 2K (2048 x 1080) and HD (1920 x 1080).

 


Proiectie 3D - este folosit sistemul 3D RealD, iar proiectia are o rezolutie 2K + 2K si o luminozitate optima

 


Ecranele reprezinta un element foarte important pentru proiectiile 3D deoarece sistemul utilizat de Hollywood Multiplex presupune interactiunea dintre ochelarii 3D (pasivi, folosesc principiul de polarizare a luminii) si ecran (silver screen). Rezultatul este o luminozitate superioara a imaginii, precum si un contrast imbunatatit.
 

 

 

 


DE CE SA ALEGI HOLLYWOOD MULTIPLEX ?

 

 • Pentru ca iti aduce saptamanal cele mai noi premiere direct de la Hollywood,
 • Pentru ca ai la dispozitie o varietate foarte mare de filme,
 • Pentru ca pe durata filmului, nu platesti parcarea (Hollywood Multiplex iti ofera 2 ore de parcare gratis in plus fata de orele oferite de Bucuresti Mall),
 • Pentru ca aerul conditionat din salile Hollywood Multiplex te racoreste pe timpul verii si te incalzeste in anotimpul rece,
 •  
 • Pentru ca efectele 3D RealD puse la dispozitie de Hollywood Multiplex sunt cele mai performante din lume,
 •  
 • Pentru ca sunetul este cel original,
 •  
 • Pentru ca filmul este proiectat pe niste ecrane panoramice uriase cu un design special adaptat,
 • Pentru ca ai o vizibilitate perfecta indiferent unde stai in sala, datorita dispunerii in amfiteatru a scaunelor,
 • Pentru ca ai la dispozitie un Candy Bar de unde iti poti cumpra cele mai proaspete floricele, cele mai savuroase dulciuri si bauturi racoritoare,
 •  
 • Pentru ca ai mereu parte de campanii atractive, vizionari speciale, evenimente elegante si oferte avantajoase,
 •  
 • Pentru ca ne mandrim cu tine!

 

 

Telefonul Consumatorilor INFOCONS - 021/9551 este apelabil din orice retea de telefonie fixa sau mobila, telefon cu tarif normal in reteaua Romtelecom.

La acest numar de telefon consumatorii pot obtine informatii despre modul in care pot depune o reclamatie sau sesizare.

Site:  http://www.protectia-consumatorilor.ro/

 

Politica privind protectia datelor cu caracter personal, conform Regulamentul UE nr. 679/2016, poate fi accesata aici.

 

Politica de coockies poate fi consultata aici.

Recomandari
22.09.2020

Regizor Niki Caro aduce în lumina ecranelor povestea epică a războinicului legendar în...

In rolurile principale: Yifei Liu, Donnie Yen, Jason Scott Lee, Yoson An, Gong Li, Jet Li, Rosalind Chao, Tzi Ma, Yoson An, Jimmy Wong, Ron Yuan, Pei-Pei Cheng

17.09.2020

Peter e încântat de faptul că urmează să locuiască nu numai cu părinţii săi, ci şi cu...

In rolurile principale:

23.09.2020

Viaţa lui Owen se învârte plictisitor în jurul activităţii sale de testare a...

In rolurile principale:

Vip la Cinema
06.09.2020
Activitate suspendata

Activitatea cinematografului Hollywood Multiplex este suspendata. Website-ul www.hmultiplex.ro este de asemenea suspendat

-->