Alege cinematograful din orasul tau

Alege o zi in CINEMA

Saptamana 23.09 - 29.09
L Ma Mi J V L D

Cum rezerv

* Rezerva online, accesand aplicatia de Rezervari de aici.  

 

** Rezerva prin telefon la 021/327.70.20, 021/327.70.21, 021/327.70.22, 021/327.70.23  poti efectua rezervari pentru intreaga saptamana. Poti suna de luni pana vineri intre 14:00 - 22:00 si sambata-duminica in intervalul 12.00 - 22.00.


* Rezervarile online se pot accesa direct din aplicatia de Rezervari sau din pagina fiecarui film, accesand categoria Rezerva bilete.

 

Apasa pe butonul Rezerva din pagina de detalii a fiecarui film. In fereastra care apare urmeaza sa te autentifici folosind una dintre variantele: Multicard, Facebook, Windows, Google+ sau doar cu adresa de mail, apoi butonul Continua.  Dupa ce esti de acord cu termenii de utilizare, urmeaza sa alegi filmul mentionat din lista de filme ( captcha ). Imediat dupa ce ai parcurs acest pas, pe adresa ta de mail va fi trimis un cod de confirmare pe care trebuie sa il introduci in aplicatie. Dupa acest pas, esti autentificat si vei putea face rezervari.
 
 
Apasa butonul Rezerva. Aici ai filmele ce ruleaza intreaga saptamana, urmeaza doar sa iti alegi filmul dorit, data pentru care doresti rezervarea, ora de rulare si numarul de bilete. Dupa ce ai parcurs acesti pasi clic pe Rezerva (sageata dreapta) si rezervarea ta a fost facuta.            
 
 

                              
 

  Codul este necesar in momentul cumpararii biletelor atat pentru posesorii de Hollywood Multicard cat si pentru cei care nu au un astfel de card; fara acest cod rezervarea nu poate fi revendicata.

 

In aplicatie ai acum propriul profil unde poti vedea rezervarile efectuate cu toate detaliile necesare si ai optiunea de a anula rezervarea in cazul in care doresti o modificare sau nu o mai poti onora.

Pentru a beneficia de mai multe optiuni acceseaza Linkuri Utile.  Una dintre cele mai importante optiuni este NU STERGE REZERVARILE. Poti evita anularea rezervari prin accesarea optiunii NU STERGE  REZERVARILE cu cel putin 60 de minute inainte de inceperea filmului  introducand codul afisat pe monitoarele de la casele de bilete si rezervarea ta nu o sa fie anulata automat.

De asemenea, in aplicatia de rezervari poti urmari si trailerele filmelor, poti cauta filme dupa mai multe categorii (nume, actori, gen, dublat sau subtitrat, 3D sau Digital ) sau poti reveni in site.

 
 

In cazul in care intampini dificultati in aplicatie ai si sectiunea Ajutor care te indruma pas cu pas..

                                                           

 

*  Pentru a putea acumula puncte iti recomandam Hollywood Multicard ( citeste mai multe AICI ).

*  Daca detii deja Hollywood Multicard, in aplicatia de rezervari iti  poti verifica si valabilitatea cardului si numarul de puncte disponibile.

 

* Pentru fiecare sala exista un numar limitat de rezervari disponibile. Cand acest numar este atins, singura optiune ramasa este achizitionarea directa de la casierie . Mentionam ca acest numar maxim de rezervari alocat fiecarei sali reprezinta mai putin de jumatate din capacitatea fiecarei sali.


Din motive obiective, ne rezervam dreptul a efectua modificari in programul filmelor.

Telefonul  Consumatorilor  INFOCONS – 021/9551 este apelabil din orice retea de telefonie fixa sau mobila, telefon cu tarif normal in reteaua Romtelecom.
 
La acest numar de telefon consumatorii pot obtine informatii despre modul in care pot depune o reclamatie sau sesizare.

 

Recomandari
12.09.2016

Berzele, clasicul mijloc de transport pentru nou-născuţi, s-au reprofilat. Ele nu mai...

In rolurile principale: Ty Burrell, Katie Crown, Jennifer Aniston, Andy Samberg

28.07.2016

Frumoasa liceana Vee descopera si prinde gustul unui joc online de adevar si provocare....

In rolurile principale: Emma Roberts, Dave Franco, Emily Meade, Miles Heizer

28.07.2016

Renée Zellweger şi Colin Firth, alături de Patrick Dempsey, sunt protagoniştii noului capitol...

In rolurile principale: Renée Zellweger, Patrick Dempsey, Colin Firth, Emma Thompson

Vip la Cinema
05.08.2016
Vezi aici cum poti efectua rezervari la filmele dorite

Din cauza unor probleme tehnice, aplicatia de rezervari este momentan indisponibila. Rezervarile pot fi efectuate telefonic sau la casele de bilete. Detalii aici.